Meniu
Cosul tau

Brose

Brose

Model: BHMFCN
Brosa  multicolora cu floare de camp neagraDimensiune aprox. 3,5 cmBrosele sunt realizate din pasta ceramica dupa care sunt atent finisate prin slefuire. Pasul urmator este pictarea lor folosind culori pe baza de apa, acuarela, tempera sau acrilice. Protectia finala se face cu vernish..
35 Ron
Model: BHFN
Brosa  multicolora cu floare neagraDimensiune aprox. 3,5 cmBrosele sunt realizate din pasta ceramica dupa care sunt atent finisate prin slefuire. Pasul urmator este pictarea lor folosind culori pe baza de apa, acuarela, tempera sau acrilice. Protectia finala se face cu vernish pe baza..
35 Ron
Model: BHHF
BROSA 3 PAPADIIDimensiune aprox. 3,5 cmBrosele sunt realizate din pasta ceramica dupa care sunt atent finisate prin slefuire. Pasul urmator este pictarea lor folosind culori pe baza de apa, acuarela, tempera sau acrilice. Protectia finala se face cu vernish pe baza de rasina. Deoarece..
35 Ron
Model: BHGCP
Brosa alba cu soare si copaci cu pasari negreDimensiune aprox. 3,5 cm..
35 Ron
Model: DHM
Brosa casuta din padureDimensiune aprox. 3,5 cmBrosele sunt realizate din pasta ceramica dupa care sunt atent finisate prin slefuire. Pasul urmator este pictarea lor folosind culori pe baza de apa, acuarela, tempera sau acrilice. Protectia finala se face cu vernish pe baza de rasina. ..
35 Ron
Model: BHCAL
Brosa casuta din povesteDimensiune aprox. 3,5 cmBrosele sunt realizate din pasta ceramica dupa care sunt atent finisate prin slefuire. Pasul urmator este pictarea lor folosind culori pe baza de apa, acuarela, tempera sau acrilice. Protectia finala se face cu vernish pe baza de rasina. ..
35 Ron
Model: BHAPN
BROSA CU COPAC ROZ SI BULINE NEGREDimensiune aprox. 3,5 cmBrosele sunt realizate din pasta ceramica dupa care sunt atent finisate prin slefuire. Pasul urmator este pictarea lor folosind culori pe baza de apa, acuarela, tempera sau acrilice. Protectia finala se face cu vernish pe baza de ra..
35 Ron
Model: BHVN
BROSA CU FLOARE VERDEDimensiune aprox. 3,5 cmBrosele sunt realizate din pasta ceramica dupa care sunt atent finisate prin slefuire. Pasul urmator este pictarea lor folosind culori pe baza de apa, acuarela, tempera sau acrilice. Protectia finala se face cu vernish pe baza de rasina. De..
35 Ron
Model: BHD1
Brosa cu frunze rosii si verziDimensiune aprox. 3,5 cmBrosele sunt realizate din pasta ceramica dupa care sunt atent finisate prin slefuire. Pasul urmator este pictarea lor folosind culori pe baza de apa, acuarela, tempera sau acrilice. Protectia finala se face cu vernish pe baza de rasina..
35 Ron
Model: BHPCN
Brosa cu pisicia neagra multicoloraDimensiune aprox. 3,5 cmBrosele sunt realizate din pasta ceramica dupa care sunt atent finisate prin slefuire. Pasul urmator este pictarea lor folosind culori pe baza de apa, acuarela, tempera sau acrilice. Protectia finala se face cu vernish pe baza de r..
35 Ron
Model: BHGP
Brosa galbena cu doua pasariDimensiune aprox. 3,5 cmBrosele sunt realizate din pasta ceramica dupa care sunt atent finisate prin slefuire. Pasul urmator este pictarea lor folosind culori pe baza de apa, acuarela, tempera sau acrilice. Protectia finala se face cu vernish pe baza de rasina.&..
35 Ron
Model: BHGC
Brosa galbena cu fata de caineDimensiune aprox. 3,5 cmBrosele sunt realizate din pasta ceramica dupa care sunt atent finisate prin slefuire. Pasul urmator este pictarea lor folosind culori pe baza de apa, acuarela, tempera sau acrilice. Protectia finala se face cu vernish pe baza de rasina..
35 Ron
Model: BHGR
BROSA MOV CU PUF DE PAPADDimensiune aprox. 3,5 cmBrosele sunt realizate din pasta ceramica dupa care sunt atent finisate prin slefuire. Pasul urmator este pictarea lor folosind culori pe baza de apa, acuarela, tempera sau acrilice. Protectia finala se face cu vernish pe baza de rasina.&nbs..
35 Ron
Model: BHPPN
Brosa multicolor papadie neagraDimensiune aprox. 3,5 cmBrosele sunt realizate din pasta ceramica dupa care sunt atent finisate prin slefuire. Pasul urmator este pictarea lor folosind culori pe baza de apa, acuarela, tempera sau acrilice. Protectia finala se face cu vernish pe baza de rasin..
35 Ron
Model: BHPMN
BROSA MULTICOLORA FLORI STILIZATEDimensiune aprox. 3,5 cmBrosele sunt realizate din pasta ceramica dupa care sunt atent finisate prin slefuire. Pasul urmator este pictarea lor folosind culori pe baza de apa, acuarela, tempera sau acrilice. Protectia finala se face cu vernish pe baza de ras..
35 Ron
Model: BHMP2
Brosa multicolora pisiciDimensiune aprox. 3,5 cmBrosele sunt realizate din pasta ceramica dupa care sunt atent finisate prin slefuire. Pasul urmator este pictarea lor folosind culori pe baza de apa, acuarela, tempera sau acrilice. Protectia finala se face cu vernish pe baza de rasina. ..
35 Ron
Model: BHMPN
BROSA MULTICOLORA SI PLANTE NEGREDimensiune aprox. 3,5 cmBrosele sunt realizate din pasta ceramica dupa care sunt atent finisate prin slefuire. Pasul urmator este pictarea lor folosind culori pe baza de apa, acuarela, tempera sau acrilice. Protectia finala se face cu vernish pe baza de ras..
35 Ron
Model: BHM
Brosa multicolora vinylDimensiune aprox. 3,5 cmBrosele sunt realizate din pasta ceramica dupa care sunt atent finisate prin slefuire. Pasul urmator este pictarea lor folosind culori pe baza de apa, acuarela, tempera sau acrilice. Protectia finala se face cu vernish pe baza de rasina. ..
35 Ron
Model: BHI
Brosa neagra caine si pasareDimensiune aprox. 3,5 cmBrosele sunt realizate din pasta ceramica dupa care sunt atent finisate prin slefuire. Pasul urmator este pictarea lor folosind culori pe baza de apa, acuarela, tempera sau acrilice. Protectia finala se face cu vernish pe baza de rasina.&..
35 Ron
Model: BHCAL
Brosa neagra copac albDimensiune aprox. 3,5 cmBrosele sunt realizate din pasta ceramica dupa care sunt atent finisate prin slefuire. Pasul urmator este pictarea lor folosind culori pe baza de apa, acuarela, tempera sau acrilice. Protectia finala se face cu vernish pe baza de rasina. D..
35 Ron
Afişare 1 - 20 din 42 (3 pagini)
Chat

Asistenta AndraSally

Daca ai nevoie de ajutor sau doresti sa comanzi prin Chat te putem ajuta.