Meniu
Cosul tau

Cercei

Cercei

Model: CDPC11
Cercei din piele - cerc albastru cu rozMaterial - piele naturalaDimensiune - 6 cmAccesorii tehnice - otel inoxidabil si siliconPielea fiind un material antialergic si foarte usor se poate purta cu usurinta de oricine pe parcursul intregii zile.Cerceii sunt realizati in totalitate manual din piele na..
55 Ron
Model: CDPC9
Cercei din piele - cerc negru cu albastruMaterial - piele naturalaDimensiune - 6 cmAccesorii tehnice - otel inoxidabil si siliconPielea fiind un material antialergic si foarte usor se poate purta cu usurinta de oricine pe parcursul intregii zile.Cerceii sunt realizati in totalitate manual din piele ..
55 Ron
Model: CDPC10
Cercei din piele - cerc negru cu visiniuMaterial - piele naturalaDimensiune - 6 cmAccesorii tehnice - otel inoxidabil si siliconPielea fiind un material antialergic si foarte usor se poate purta cu usurinta de oricine pe parcursul intregii zile.Cerceii sunt realizati in totalitate manual din piele n..
55 Ron
Model: CDPC2
Cercei din piele - cerc olive cu rozMaterial - piele naturalaDimensiune - 6 cmAccesorii tehnice - otel inoxidabil si siliconPielea fiind un material antialergic si foarte usor se poate purta cu usurinta de oricine pe parcursul intregii zile.Cerceii sunt realizati in totalitate manual din piele natur..
55 Ron
Model: CDPC7
Cercei din piele - cerc roz cu oliveMaterial - piele naturalaDimensiune - 6 cmAccesorii tehnice - otel inoxidabil si siliconPielea fiind un material antialergic si foarte usor se poate purta cu usurinta de oricine pe parcursul intregii zile.Cerceii sunt realizati in totalitate manual din piele natur..
55 Ron
Model: CDPC12
Cercei din piele - cerc verde cu oliveMaterial - piele naturalaDimensiune - 6 cmAccesorii tehnice - otel inoxidabil si siliconPielea fiind un material antialergic si foarte usor se poate purta cu usurinta de oricine pe parcursul intregii zile.Cerceii sunt realizati in totalitate manual din piele nat..
55 Ron
Model: CDPC6
Cercei din piele - cerc verde cu visiniuMaterial - piele naturalaDimensiune - 6 cmAccesorii tehnice - otel inoxidabil si siliconPielea fiind un material antialergic si foarte usor se poate purta cu usurinta de oricine pe parcursul intregii zile.Cerceii sunt realizati in totalitate manual din piele n..
55 Ron
Model: CDPC1
Cercei din piele - cerc visiniu cu negruMaterial - piele naturalaDimensiune - 6 cmAccesorii tehnice - otel inoxidabil si siliconPielea fiind un material antialergic si foarte usor se poate purta cu usurinta de oricine pe parcursul intregii zile.Cerceii sunt realizati in totalitate manual din piele n..
55 Ron
Model: CDPC8
Cercei din piele - cerc visiniu cu oliveMaterial - piele naturalaDimensiune - 6 cmAccesorii tehnice - otel inoxidabil si siliconPielea fiind un material antialergic si foarte usor se poate purta cu usurinta de oricine pe parcursul intregii zile.Cerceii sunt realizati in totalitate manual din piele n..
55 Ron
Model: CDPC3
Cercei din piele - cerc visiniu cu verdeMaterial - piele naturalaDimensiune - 6 cmAccesorii tehnice - otel inoxidabil si siliconPielea fiind un material antialergic si foarte usor se poate purta cu usurinta de oricine pe parcursulCerceii sunt realizati in totalitate manual din piele naturala.Fiecare..
55 Ron
Model: CDPC17
Cercei din piele - coral cu negruMaterial - piele naturalaDimensiune - 7 cmAccesorii tehnice - otel inoxidabil si siliconPielea fiind un material antialergic si foarte usor se poate purta cu usurinta de oricine pe parcursul intregii zile.Cerceii sunt realizati in totalitate manual din piele naturala..
55 Ron
Model: CDPA1
Cercei din piele - Floarea soareluiDimensiune aprox. 7 cmMateriale - piele, culori acriliceTortite din argint..
150 Ron
Model: CDPA2
Cercei din piele - FluturiDimensiune aprox. 7 cmMateriale - piele, culori acriliceTortite din argint..
150 Ron
Model: CDPC20
Cercei din piele - galben cu verdeMaterial - piele naturalaDimensiune - 7 cmAccesorii tehnice - otel inoxidabil si siliconPielea fiind un material antialergic si foarte usor se poate purta cu usurinta de oricine pe parcursul intregii zile.Cerceii sunt realizati in totalitate manual din piele natural..
55 Ron
Model: CDPC19
Cercei din piele - negru cu galbenMaterial - piele naturalaDimensiune - 8,5 cmAccesorii tehnice - otel inoxidabil si siliconPielea fiind un material antialergic si foarte usor se poate purta cu usurinta de oricine pe parcursul intregii zile.Cerceii sunt realizati in totalitate manual din piele natur..
55 Ron
Model: CDPC22
Cercei din piele - negru cu rozMaterial - piele naturalaDimensiune - 8 cmAccesorii tehnice - otel inoxidabil si siliconPielea fiind un material antialergic si foarte usor se poate purta cu usurinta de oricine pe parcursul intregii zile.Cerceii sunt realizati in totalitate manual din piele naturala.F..
55 Ron
Model: CDPC14
Cercei din piele - negru matMaterial - piele naturalaDimensiune - 8 cmAccesorii tehnice - otel inoxidabil si siliconPielea fiind un material antialergic si foarte usor se poate purta cu usurinta de oricine pe parcursul intregii zile.Cerceii sunt realizati in totalitate manual din piele naturala.Fiec..
55 Ron
Model: CDPC20
Cercei din piele - oliveMaterial - piele naturalaDimensiune - 8,5 cmAccesorii tehnice - otel inoxidabil si siliconPielea fiind un material antialergic si foarte usor se poate purta cu usurinta de oricine pe parcursul intregii zile.Cerceii sunt realizati in totalitate manual din piele naturala.Fiecar..
55 Ron
Model: CDPC18
Cercei din piele - olive cu verde Material - piele naturalaDimensiune - 8,5 cmAccesorii tehnice - otel inoxidabil si siliconPielea fiind un material antialergic si foarte usor se poate purta cu usurinta de oricine pe parcursul intregii zile.Cerceii sunt realizati in totalitate manual din piele ..
55 Ron
Model: CDPC15
Cercei din piele - verde inchisMaterial - piele naturalaDimensiune - 8,5 cmAccesorii tehnice - otel inoxidabil si siliconPielea fiind un material antialergic si foarte usor se poate purta cu usurinta de oricine pe parcursul intregii zile.Cerceii sunt realizati in totalitate manual din piele naturala..
55 Ron
Afişare 1 - 20 din 22 (2 pagini)
Chat

Asistenta AndraSally

Daca ai nevoie de ajutor sau doresti sa comanzi prin Chat te putem ajuta.