Meniu
Cosul tau

Medalioane

Medalioane

Model: MHACP
Medalion albastru cu clapperboardDimensiune aprox. 3,5 cmMedalioanele sunt realizate din pasta ceramica dupa care sunt atent finisate prin slefuire. Pasul urmator este pictarea lor folosind culori pe baza de apa, acuarela, tempera sau acrilice. Protectia finala se face cu vernish pe baza d..
35 Ron
Model: MHAFCN
Medalion albastru cu alb si frunze negreDimensiune aprox. 3,5 cmMedalioanele sunt realizate din pasta ceramica dupa care sunt atent finisate prin slefuire. Pasul urmator este pictarea lor folosind culori pe baza de apa, acuarela, tempera sau acrilice. Protectia finala se face cu vernish pe..
35 Ron
Model: MHCM
Medalion caine multicolorDimensiune aprox. 3,5 cmMedalioanele sunt realizate din pasta ceramica dupa care sunt atent finisate prin slefuire. Pasul urmator este pictarea lor folosind culori pe baza de apa, acuarela, tempera sau acrilice. Protectia finala se face cu vernish pe baza de rasina..
35 Ron
Model: MHCPA
Medalion alb casuta din povestiDimensiune aprox. 3,5 cmMedalioanele sunt realizate din pasta ceramica dupa care sunt atent finisate prin slefuire. Pasul urmator este pictarea lor folosind culori pe baza de apa, acuarela, tempera sau acrilice. Protectia finala se face cu vernish pe baza de ..
35 Ron
Model: MHCFM
Medalion alb copac cu frunze multicoloreDimensiune aprox. 3,5 cmMedalioanele sunt realizate din pasta ceramica dupa care sunt atent finisate prin slefuire. Pasul urmator este pictarea lor folosind culori pe baza de apa, acuarela, tempera sau acrilice. Protectia finala se face cu vernish pe..
35 Ron
Model: MHAFN
Medalion alb cu floari negreDimensiune aprox. 3,5 cmMedalioanele sunt realizate din pasta ceramica dupa care sunt atent finisate prin slefuire. Pasul urmator este pictarea lor folosind culori pe baza de apa, acuarela, tempera sau acrilice. Protectia finala se face cu vernish pe baza de ras..
35 Ron
Model: MHFV
Medalion alb cu frunza verdeDimensiune aprox. 3,5 cmMedalioanele sunt realizate din pasta ceramica dupa care sunt atent finisate prin slefuire. Pasul urmator este pictarea lor folosind culori pe baza de apa, acuarela, tempera sau acrilice. Protectia finala se face cu vernish pe baza de ras..
35 Ron
Model: MHPRM
Medalion alb cu papadie rosu cu rozDimensiune aprox. 3,5 cmMedalioanele sunt realizate din pasta ceramica dupa care sunt atent finisate prin slefuire. Pasul urmator este pictarea lor folosind culori pe baza de apa, acuarela, tempera sau acrilice. Protectia finala se face cu vernish pe baza..
35 Ron
Model: MHAFRC
Medalion alb cu soare rosu si copac negruDimensiune aprox. 3,5 cmMedalioanele sunt realizate din pasta ceramica dupa care sunt atent finisate prin slefuire. Pasul urmator este pictarea lor folosind culori pe baza de apa, acuarela, tempera sau acrilice. Protectia finala se face cu vernish p..
35 Ron
Model: MHCA
Medalion alb cu seminte multicoloreDimensiune aprox. 3,5 cmMedalioanele sunt realizate din pasta ceramica dupa care sunt atent finisate prin slefuire. Pasul urmator este pictarea lor folosind culori pe baza de apa, acuarela, tempera sau acrilice. Protectia finala se face cu vernish pe baza..
35 Ron
Model: MHAC
Medalion alb rosu cu cookieDimensiune aprox. 3,5 cmMedalioanele sunt realizate din pasta ceramica dupa care sunt atent finisate prin slefuire. Pasul urmator este pictarea lor folosind culori pe baza de apa, acuarela, tempera sau acrilice. Protectia finala se face cu vernish pe baza de rasi..
35 Ron
Model: MHMN
Medalion cu nori multicoloriDimensiune aprox. 3,5 cmMedalioanele sunt realizate din pasta ceramica dupa care sunt atent finisate prin slefuire. Pasul urmator este pictarea lor folosind culori pe baza de apa, acuarela, tempera sau acrilice. Protectia finala se face cu vernish pe baza de ras..
35 Ron
Model: MHGCN
Medalion galben cu copac negruDimensiune aprox. 3,5 cmMedalioanele sunt realizate din pasta ceramica dupa care sunt atent finisate prin slefuire. Pasul urmator este pictarea lor folosind culori pe baza de apa, acuarela, tempera sau acrilice. Protectia finala se face cu vernish pe baza de r..
35 Ron
Model: MHBIA
Medalion inima rosie cu aripi albastreDimensiune aprox. 3,5 cmMedalioanele sunt realizate din pasta ceramica dupa care sunt atent finisate prin slefuire. Pasul urmator este pictarea lor folosind culori pe baza de apa, acuarela, tempera sau acrilice. Protectia finala se face cu vernish pe b..
35 Ron
Model: MHRFG
Medalion multicolor cu figuri geometriceDimensiune aprox. 3,5 cmMedalioanele sunt realizate din pasta ceramica dupa care sunt atent finisate prin slefuire. Pasul urmator este pictarea lor folosind culori pe baza de apa, acuarela, tempera sau acrilice. Protectia finala se face cu vernish pe..
35 Ron
Model: MHMFN
Medalion multicolor cu floare neagraDimensiune aprox. 3,5 cmMedalioanele sunt realizate din pasta ceramica dupa care sunt atent finisate prin slefuire. Pasul urmator este pictarea lor folosind culori pe baza de apa, acuarela, tempera sau acrilice. Protectia finala se face cu vernish pe baz..
35 Ron
Model: MHMNA
Medalion multicolor cu nor albastruDimensiune aprox. 3,5 cmMedalioanele sunt realizate din pasta ceramica dupa care sunt atent finisate prin slefuire. Pasul urmator este pictarea lor folosind culori pe baza de apa, acuarela, tempera sau acrilice. Protectia finala se face cu vernish pe baza..
35 Ron
Model: MHMPN
Medalion multicolor cu pisica neagraDimensiune aprox. 3,5 cmMedalioanele sunt realizate din pasta ceramica dupa care sunt atent finisate prin slefuire. Pasul urmator este pictarea lor folosind culori pe baza de apa, acuarela, tempera sau acrilice. Protectia finala se face cu vernish pe baz..
35 Ron
Model: MHMF
Medalion multicolor cu plante negreDimensiune aprox. 3,5 cmMedalioanele sunt realizate din pasta ceramica dupa care sunt atent finisate prin slefuire. Pasul urmator este pictarea lor folosind culori pe baza de apa, acuarela, tempera sau acrilice. Protectia finala se face cu vernish pe baza..
35 Ron
Model: MHNMM
Medalion multicolor modele multicoloreDimensiune aprox. 3,5 cmMedalioanele sunt realizate din pasta ceramica dupa care sunt atent finisate prin slefuire. Pasul urmator este pictarea lor folosind culori pe baza de apa, acuarela, tempera sau acrilice. Protectia finala se face cu vernish pe b..
35 Ron
Afişare 1 - 20 din 29 (2 pagini)
Chat

Asistenta AndraSally

Daca ai nevoie de ajutor sau doresti sa comanzi prin Chat te putem ajuta.